Wij gaan 6 juni weer beginnen!! Jij ook?

RTL GP
CIRCUITTIPS!

HET LEUKSTE CADEAU EEN DAG CIRCUITRIJDEN!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een cadeaubon voor een dagje circuitrijden!

CIRCUITRIJDEN IS
echt voor iedereen

Beginner? Gevorderde? Die hard? Circuitrijden met Motorsport Lifestyle geeft iedereen een geweldige kick. De indeling op niveau geeft de garantie dat deelnemers aan het eind van de dag daadwerkelijk sneller, veiliger en beter rijden. Met ruim zeven jaar ervaring, enthousiaste medewerkers en een team professionele Marshalls weet Motorsport Lifestyle dan ook een perfecte circuitdag 'op niveau' te organiseren. Als een van de grootste circuitorganisaties in Nederland biedt Motorsport Lifestyle dit jaar maar liefst 35 circuitdagen. Kortom, keuze genoeg voor iedereen.

Circuit Experience (CE)

  • Heb je altijd al gedroomd van rijden op een Grand Prix Circuit?
  • Heb je nog nooit op een circuit gereden maar zou je dit wel graag willen ervaren?
  • Heb je juist veel ervaring en wil je je technieken en rijritme bijhouden?

Motorsport Lifestyle organiseert circuitdagen die het voor iedereen mogelijk maakt om op het circuit te rijden. Beginners kunnen zo kennismaken met circuitrijden. De meer ervaren circuitrijders kunnen hun techniek en rijritme bijhouden. Om het voor iedereen interessant en leerzaam te maken, worden de deelnemers naar niveau ingedeeld, zodat iedereen aan het einde van de dag sneller, veiliger en beter rijdt. Er wordt op een Motorsport Lifestyle dag gereden in vier verschillende groepen Circuit Experience. Afhankelijk van je ervaring en snelheid word je ingedeeld. Er wordt met maximaal 5 à 6 deelnemers per Marshall gereden.

Groepen

Groep 1
(geen/beperkte circuitervaring ,sportief) De dag wordt begonnen met een uurtje theorie, daarna gaan de deelnemers de baan op om onder deskundige begeleiding van onze Marshalls het circuit te verkennen. Deelnemers die voor het eerst rijden, starten altijd in groep 1.

Groep 2
(beperkte/voldoende circuitervaring, snel) Deze groep start 's ochtends onder begeleiding van een Marshall en begint met een uurtje theorie, daarna gaan de deelnemers de baan op om onder deskundige begeleiding van onze Marshalls het circuit te verkennen. In de middag laten wij de keuze geheel aan de deelnemers of zij achter de Marshalls willen blijven rijden of willen/kunnen vrijrijden.

Groep 3
(voldoende circuitervaring, zeer snel) Deze groep zal in alle sessies volledig vrij kunnen rijden. Uiteraard is het mogelijk om instructie te vragen.

Groep 4
(veel circuitervaring,experts) Deze groep rijdt geheel vrij.

Per groep worden er sessies georganiseerd van 20 minuten inclusief opstellen en afvlaggen. Dat betekent dat je 5 sessies per dag kunt rijden. Het programma duurt van 7.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws van Motorsport Lifestyle.